TØMRERMESTER
JENS MARTINSEN

Åben 08-16

+45 61 72 09 46

Tømrer i Hjørring

Tømrermester Jens Martinsen

Står du med et behov for en dygtig tømrer i Hjørring?

I så fald er Tømrermester Jens Martinsen et af de bedste bud på en god tømrer, der kan hjælpe dig godt videre. Hos os får du nemlig ikke bare resultater, der holder – du får også personlig service, fornuftige priser og overholdte deadlines.

Vi kender til alle opgavetyper, og er også parate til at give os i kast med dit projekt. Skal vi gå i gang?

Hjørrings alsidige tømrerfirma: Det laver vi

Hos vores tømrerfirma i Hjørring er der ikke to dage, der er ens – men mange projekter ligner alligevel hinanden. Kombineret med vores mangeårige erfaring gør disse kendsgerninger, at vi både kan gå til dit projekt med et indblik i branchens bedste praksis såvel som med et bredt kendskab til typiske faldgruber.

Du kan, kort sagt, bruge os til de fleste tømreropgaver. Herunder har vi lavet en liste med eksempler på opgaver, vi ofte laver for vores kunder i Hjørring og omegn:

  • Lægning af ny træterrasse
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Rejsning af carporte og skure
  • Gulvlægning
  • Renovering af hus & nybyg
  • Slibning af træterrasse
  • Montering af køkkener

I virkeligheden er der nærmest ingen begrænsninger på hvad vi laver. Så længe det har noget med træ at gøre er vi blandt de bedste eksperter, du kan gå med. Skal vi også hjælpe dig?

Få et godt tilbud i dag

Er du stadig interesseret i at indlede et samarbejde med os? Så er det nu vi gerne vil høre fra dig! Ræk ud til os via kontaktformularen her på siden – den tager blot et par minutter at udfylde, og vi vender tilbage i løbet af ganske kort tid.

Alternativt er du også velkommen til at ringe os op på tlf.: 61 72 09 46. Så giver vi dig et godt tilbud i røret.