TØMRERMESTER
JENS MARTINSEN

Åben 08-16

+45 61 72 09 46

Tømrerarbejde

Tømrermester Jens Martinsen

Skal du bruge en tømrer fra Hjørring?

Tømrermester Jens Martinsen er din alsidige og erfarne håndværker til alle former for tømrerarbejde til dit hjem. Med base i Hjørring, har han et solidt kundegrundlag i områder som Hirtshals, Brønderslev, Blokhus, Løkken, og selvfølgelig Hjørring. Jens’ brede vifte af færdigheder inden for tømrerfaget sikrer, at uanset dit projekt, stort som småt, vil det blive håndteret med ekspertise og præcision.

Fra indvendige renoveringer, opførelse af tilbygninger, og installation af køkkener, til udskiftning af vinduer og døre, tagarbejde og meget mere, er Jens Martinsen udstyret til at håndtere alle aspekter af tømrerarbejde. Hans tilgang til hvert projekt er skræddersyet og kundeorienteret, og han lægger vægt på at forstå og imødekomme dine specifikke ønsker og behov.

Med Jens får du ikke kun en tømrer, men en partner, der arbejder med dig for at skabe de bedste løsninger for dit hjem. Hans engagement i kvalitet og håndværksmæssig stolthed sikrer, at dit hjem er i de bedste hænder. Vælg Tømrermester Jens Martinsen for et hjem, der afspejler kvalitet og håndværk.