TØMRERMESTER
JENS MARTINSEN

Åben 08-16

+45 61 72 09 46

Tømrer i Løkken

Tømrermester Jens Martinsen

Tømrermester i Løkken med styr på fagligheden

Hvis du står med et behov for en dygtig tømrer i Løkken, så står vi med løsningen til dig.

Hos Tømrermester Jens Martinsen betjener vi hver dag store såvel som små kunder med alle tænkelige tømreropgaver. Lige fra udskiftning af vinduer til nybyggeri, og alt derimellem – og vi kan også hjælpe dig.

Ræk ud til os med det samme, og lad os tage en dialog om dit projekt – eller læs med herunder, hvor vi fortæller mere om vores service.

Hvis du går op i, at tingene bliver lavet ordentligt, så har du fundet det rette firma til arbejdet. Hos Tømrermester Jens Martinsen går vi nemlig op i et stykke ordentligt udført arbejde. Og det er altså hver gang vi går i gang med et projekt, uanset kunden. Vi står kun inde for løsninger, der holder, og hvor der ikke er nogen, der har sjusket sig til skrøbelige resultater.

Herunder kan du se et udpluk af de opgavetyper, vi særligt beskæftiger os med:

  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Nybyggeri & renovering af hus
  • Gulvlægning
  • Slibning af træterrasse
  • Lægning af ny træterrasse
  • Rejsning af skure og carporte
  • Montering af køkkener

Og meget mere! Ja, i virkeligheden er der faktisk ikke rigtig nogen begrænsninger på de opgaver, vi tager på os. For med styr på den faglighed, vi har i bagagen, kan vi klare det meste. Og er du alligevel i tvivl om hvorvidt vi også påtager os din opgave, så kontakter du bare vores tømrervirksomhed i Løkken.

Få et tilbud nu

Skal vi give et godt tilbud på et projekt? Eller tænker du allerede nu at starte en dialog med os om hvordan vi sammen kan skabe en god løsning?

Så er det nu du rækker ud til os. Brug to minutter på at udfylde kontaktformularen her på siden, og send den ind til os – så vender vi tilbage i løbet af få timer. Alternativt kan du også ringe til os på tlf.: 61 72 09 46. Så tager vi den over telefonen.