TØMRERMESTER
JENS MARTINSEN

Åben 08-16

+45 61 72 09 46

Tømrer i Skagen

Tømrermester Jens Martinsen

Brug for en dygtig tømrer i Skagen?

Så skal du ikke lede længere – hos Tømrermester Jens Martinsen står vi klar til at tage os godt af dig, og få dig i mål med dit projekt.

Vi klarer alle tømrerprojekter, store som små, og går til alle opgaver med den samme attitude: At levere en professionel og funktionel løsning efter alle kunstens regler.

Herunder kan du læse mere om vores service – og har du travlt er du velkommen til at kontakte os med det samme for at fortælle os om dit behov.

Disse opgaver klarer vi

Hos Tømrermester Jens Martinsen klarer vi stort set alle tænkelige tømreropgaver. Og det til priser, der er til at betale for almindelige mennesker. Med andre ord er der altså kun en meget lille risiko for, at du ringer forgæves hvis du tager fat på os. 

Herunder kan du se nogle eksempler på opgaver, som vi typisk løser for både privat- og erhvervskunder:

  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Lægning af ny træterrasse
  • Nybyggeri & renovering af hus
  • Rejsning af carporte og skure
  • Lægning af gulv
  • Slibning af træterrasse
  • Montering af køkkener

Og hvis du står med en opgave, der ikke er at finde på listen her, så klarer vi den alligevel! Du tager bare fat på os, og fortæller os mere om hvad du skal have klaret – så klarer vi den.

Få et tilbud på en dygtig tømrer i Skagen

Er du parat til at få et godt tilbud på en dygtig tømrer i Skagen?

Ja, så er det nu vi rigtig gerne vil høre fra dig. Ræk ud til os på telefonen via nummeret 61 72 09 46, eller lad os høre fra dig gennem kontaktformularen her på siden. Vi svarer typisk i løbet af få timer, og for dig vil det kun tage et minut eller to.

Vi ser frem til at høre fra dig!